no right click

Sunday, March 31, 2013

Walimatul Urus.

malam pertunangan dengan tema berjubah
sunnah baca doa atas ubun isteri
muka berserinyaaaa
#teamJubah
Yeah sepupu lelaki #teamBoyBand
#teamMakMakDatin
#teamAnakDara
penyambut tetamu, sedondon semua
Dalam tu rainbow cake dgn cupcake2 yg comel belako
Rombongan belah pengantin perempuan, bertemakan biruu
sweetness 
baru cukup korum, hehe
aboh2 dengan emok2
bersama Yb Dr.Mariah Parlimen kota raja
bersama YB Mahfuz Umar parlimen pokok sena 
bersama Yb Khalid Abd Samad parlimen shah alam

ini paling sempoi lah
testing
perfect
#teamsingle
"yeay kami dah kahwin"
its a wrap!
abg2 videomaker yg power2
the best lah abg2 thephotolicious ni, kewl liddat!

Moga berkekalan sampai ke jannah, dapat kumpul pahala banyak2, dan juga zuriat yg comel2. Tiba2 sy xsabar nak jadi pakcik, sedangkan boleh dikira dah ada smpi 3 ank buah dah, hehe. InsyaAllah sama2 doakan.

p/s: Haa betapa seronoknya tahun ni, macam baru first time anak buah belah Ummi kahwin. HIHI