no right click

Sunday, June 30, 2013

again, AIZAT in InTrend !


Pada minggu lepas, senior bt38 saya abg qayyum yg ceritakan pasal benda ni. Memang terkejut lah jugak at first sebab eh betul ker ni. Sebab sebelum ni blog AIZAT pernah keluar jugak dalam majalah InTrend keluaran ogos, 2011. And then, rupanya bila AIZAT beli sendiri magazine InTrend keluaran Jun ni, memang betullah blog featured in Ilusi Lelaki Siber section tu. HAHA

Terkejut tak terkejut lah jugak, sebab kenapa boleh tersenarai lagi. Dah lah blog AIZAT dah lama giler tak update. Macam hidup segan mati tak mahu dah orang kata. Kan? Tak macam dolu, everyday gigih tau update aktiviti setiap hari. Now, memang x menyempat lah nak buat semua tu. Smartphones semua dah ada, tapi tak pandai guna. HAHA itu lah org nya x smart, phone dah smart dah. lols

Herm btw, tersenarai jugak  lah bersama blog ADlexus , ariffshah , NabilAizat dan RamesStudios. Depa semua ni lagi hebat2 dari saya, follow lah mereka. Apapun, terima kasih banyak2 kepada majalah InTrend sebab beri peluang kali kedua blog saya difemeskan konon2nya. HAHA

p/s: Buat peminat setia AIZAT, terima kasih juga sebab sentiasa sokong saya walau apa jua sekalipun. *tolong muntah*

Post a Comment