no right click

Wednesday, January 23, 2013

Happy two O one Three.

So this is my first entry in 2013. Selamat tahun baru semua! HAHA masih tak terlambat lagi punn, ehh. Sedihnya baru nak wish dekat semorang. Sedangkan dah masuk hari yang ke-23 ni, almaklumlah org baru habis paper lah katekan. Seriously, rindu sangat nak berbelogging cenggini. Sedikit rumusan mengenai penulisan AIZAT sebelum ni, tahun lepas berjaya menghasilakn 35 entry sahaja. Berbanding tahun 2011 sebanyak 169 dan 2010 sebanyak 33entri. What? Cant you believe it? Macam tak percaya gilos dengan angka tu, teruknya perangai kau AIZAT.

Makanya, AIZAT taknaklah berazam lagi untuk cuba hasilakan satu hari satu entry seperti dulu kala. Kerna dulunya memang tiada kerja sebagai penganggur tetap selepas SPM dan Matrikulasi. Itulah betul orang kata, bila dah jadi student boleh nampak fokus dia dekat mana sekarang ni, ecehcehh. *ini semua poyo*

Berbekalkan selama sebulan untuk cuti semester, kalini seronok sikit sebab duduk rumah sampai puas. Rutin AIZAT mula-mula bangun pagi, solat, sarapan pagi sama ummi daddy, balik buat kerja rumah, kemas semua sudut, basuh pinggan mangkuk, cuci baju, tengok movie, solat, makan, tengok tv, solat, makan, tengok tv, solat, makan, tengok tv, solat, tengok movie, tidur. Nampak ke tidak betapa bahagianya bila duduk rumah cemni. HAHA

Tapi yang tak bestnya, bila cuti semester ni, tak pernah nak sama dengan universiti2 lain, kan? So sedikit bosan dan sentap lah jugak, konon nak berjumpa kengkawan lama, tapi akhirnya tak dapat jugak. Sampai bila2 kot, except mcm cuti public yg panjang dan so on lah. Jadinya kengkadang terpaksa untuk tunggu kawan habis cuti sama2, sebab barulah terasa seronoknya bila berjumpa beraktiviti bersama mereka.

Gambar diambil ketika masuk waktu senja sebelum berakhirnya tahun 2012.  Tak dapat tgk bunga api pun :(

p/s: Besok nak bercuti bersama keluarga dan sanak saudara! Tak sabar sangat rasa, sebab rindu yang mendalam katanya. Happy holiday to alls!

Post a Comment