no right click

Tuesday, October 09, 2012

Hello October.

Setelah hampir se bulan tidak mengupdate belog AIZAT ni, maka harini adalah entry pertama untuk bulan Oktober kalini. Sedih tahu tengok belog yang dah berhabuk gini, kesian saya, hehe. Takderlah, ekceli AIZAT dah kembali ke kehidupan asal, yang mana menjadi student sepenuh masa, hehe.

Sekarang, AIZAT sudah berada didalam semester yang ketiga, orang kata lagi mencabar kehidupan yyang mendatang. so I admit it, memang perlu berfokus dgn lebih dan tinggalkan perkara2 yang tidak berfaedah sepanjang semester ni. Ya lah, semester ni banyak cuti kot, so mesti banyak subjek yang terkejar2 untuk habiskan silibus, test nya lagi dan assignment dan macam2 lagi lah.

So dikesempatan ni, AIZAT nak ucapkan selamat maju jaya kepada semua blogger yang kembali ke tempat institusi asal mcm AIZAT ni, hehe. Dan buat adek2 upsr ke pmr ke tak pun spm yang nak ambil exam tu, GOODLUCK okay! Make sure semua subjek dpy A+, hehe. And so sorry for not updating my belog. We can connect each other in twitter or instagram too. Do follow me @ameaizat ! Okay ;)
p/s: dunia ini ibarat drama, ada pengarahnya, ada pelakaon utamanya, dan ada pelakon sampingannya. So chillax :)