no right click

Monday, August 13, 2012

surprise party.

macam satu kejutan tau, bila tetiba ada orang ajak keluar bila nak dekat waktu berbuka. katanya nak suruh teman untuk ke bazar, jadi pun AIZAT pakailah baju superman yg kononnya terasa dirini mcm superhero pulek, haha. okay mereka culik saya pergi berbuka di HR Steak House. i was thingking, mcm pernah pergi jer. rupanya di kg baru sajo. betullah, yg kedainya dekat dgn masjid, pastu ad bnyk kedai western and jalan yg sgt sempit dan susah untuk carik parking.

agak tragis jugaklah, masuk2 kg baru tak dpat jumpe tempat car park, sebabnya pkul 7 dah jammed dekat laluan masjid tu, tambah lagi dengan ad bazar ramadan ataupun #param disepanjang jalan masuk ke masjid. masyaAllah, hazab je lah tunggu kereta depan nak masuk carik park, sehinggakan dah masuk azan sekalipun, sampailah kami terpaksa parking ditepi jalan. sedih sangat ketika itu, tengok orang semua dah berbuka dgn saudara2 islam yg berbuka bubur lambuk di masjid kg baru dan juga org2 kedai di jalanan. *tsktsk

okay dah sampai, kita solat dolu dan barulah berbuka, hehe
lihatlah muka lapar ini, haha
chicken chop sahaja, hehe
inilah budak yg jadi ketua plan nih, bajet baik jerh, haha
mereka pula ahali2 prank, jahat diorang nih, haha
ini bukti gambar yang budak oreng ni pendek sebenarnya, haha
so called love #socolov
makan dengan diorang ni, rasa mcm mkn dengan 10 org, haha

thanks for the day, so called surprise partayy, haha. lain kali plan la awal2, boleh lepak damansara carik cupcake. tapi nasib baik takder flour fight ker ap, haha. tapi nak jugak tuntut hadiah, mimin jer wish, lagi 2org tuh tak! siap korunk, haha

p/s: siapa ada jual biskut raya yg berbentuk UNICORN ? or anyone knows, where can i find a UNICORN cutter? i really need that one for this coming raya, please !

Post a Comment