no right click

Thursday, August 09, 2012

meet Dr. Azrai !!!

semalam AIZAT jumpa kawan lama, setelah 3tahun kot tak berjumpa. sebabnya, dia berada diluar negara tanah arab sana, yg study di Jordan University of Science and Technology (JUST) dan mengambil bidang medik. nak jadi doktor sgt kan, hehe. 

okay, dia baru jer smpi malaysia pd isnin yg lepas, dan terus berjumpa dgn kawan malaysia yg pertama ni katanya. rasa terharu sgt, yerla sbb AIZAT xdpt nak amek die di KLIA disebabkan hal2 tertentu. tapi takpe, kita terus plan untuk beriftar bersama-sama.

memandangkan pada hari itu adalah hari rabu, dimana rakyat malaysia boleh dpt free 1scoop di BR, makanya AIZAT pun bercadang untuk turun ke midvalley, hehe. sebenarnya niat nak shopping jer, tapi org kata dah alang2 keluar, baik serbu, hehe. AIZAT keluar awal pada pkul 3petang, sempat lah jugak carik baju sluar semua, hehe. tapi ongkos nya tidak ckup, xpe lepas raya sambung lgi untuk shopping masuk semester baru nanti, hehe. 

okay, untuk iftar, AIZAT bercadang untuk berbuka di the Manhattan Fish Market. sebabnya, banyak tempat dah fully booked, so mari kita try di situ, hehe. the place is not bad, cuma biaslah bila bulan puasa ni ramai umat nak berbuka luar, contohnya yang baru balik kerja, tak sempat nk balik masak dirumah dsb, huhu. jadi, selepas AIZAT book untuk makan 2org, tetiber ad kawan nak join jugek. siap bwk adek lgi, hehe

sementera menunggu waktu untuk berbuka, AIZAT pun bawaklah si AZRAI ni untuk meronda2 cuci mata dekat midvalley ni. almaklumlah, dah hampir setahun tak balik ke tempat asal, hehe. so enjoy lah menikmati gambar2 kenangan berada di MALAYSIA ini, hehe

sakan shopping !
Muke eksaited sebab tak pernah jumpa kopi di jordan, haha
buy 1 free 1 only in ramadan ! on wednesdays n fridays only :)
yeay dah booked !
waiting for iftar, hehe
surprise guest, siti khalijah bersama adiknya, omar :)
Spaghetti in the Sea with Citrus Mint water, hehe 
Pasta Creamy Chicken for lil bro omar :)
Cheese Fries for just 3.90myr only
Coleslaw with Raisins - 2.90myr slurpp !
Dory Grilled Catch of the Day for dr.azrai, hehe
Chicken of Liberty special for me, hehe 
muke kekenyangan, hohoho
mereka pun pencinta makanan, hehe
had a great iftar here, hehe
turn no 904 and 905, haha
akhirnya, dpat jugak org jordan merasa eskrem free, haha
Raspeberry Cheese and Macadamia Nuts ice cream for us, hoarey
got another free 1 scoop from that one girl, hehe
mereka lagi hebat dpt free 4kupon !haha
comel tgk gelagat adek beradek ni, hehe
lihat kakaknya yg lagi gigih, smpi xckup tgn tuh, hehe
yeay dapat eskrem free, muke kanak2 sgt, haha LOL
menunggu waktu perlepasan, ececceh
dekat jordan pun ad kereta api, tapi xcantik mcm ni, katanya 1M sgt, haha

seronok dapat berjumpa dengan kawan lama AIZAT ni, tapi rasa xpuas sgt, haha sbb mcm sekejap jer, hehe. xper, minggu dpan kita jumpa lagi, shopping untuk kali ke2, hoho. btw, thanks azrai, bagi hadiah special dari mesir, hehe nak tahu hadiah dier ap, tinggulah next entry kot, hehe

p/s: missing 4A - azrai, aizat, aimi, amira <3 p="p">

Post a Comment