no right click

Tuesday, August 07, 2012

flour fight.

satu benda yang tak boleh dilupakan ialah sambutan hari ulang tahun kita sendiri. dimana awak ada kawan juga sahabat handai dan orang-orang tersayang yang sentiasa cuba untuk menghiburkan dan membuat segala macam2 surprise untuk kita semua. biasalah orang kata sekali seumur hidup, ye dak.

makanya, AIZAT merindui saat berada di matrikulasi teknikal johor, bila ada kawan baik yg gigih nak belikan kek unutk kita, sedap tau. dan juga, masa tu saya bawak cupcakes yang comel2 mcm mereka ni untuk makan bersama2. mula2 rasa tak sangak tau bila ada kawan belikan kek, dan bagi hadiah coklat dan baju untuk AIZAT. terima kasih sangat2. 

tapi paling tak sangka adalah lepas makan2 cake dgn cupcake, diorang ajak balik, ye lah dah lewat kang kena kunci pulak. mase nak balik tuh, kena prank dgn diorang semua. AIZAT kena baling tepung dan telur. warrgghhhh benci benci..tak suka tak suka..HAHA. masa ni semua berlakon baik nya amat, dan AIZAT tahu kerja saper n siapa dalang dier, ad 4 telur AIZAT kena masa tuh, and ingat smpi skrg siapalah yg baling tu kan. kau jaga lah nanti !

and yes, it was a best birthday celebration ever. sebab AIZAT agak itu yg plg last kot kena prank. sbb dah masuk unibersiti ni, rasanya dah tak main tepung and telur dah, haha. sebab dah dua tahun sambut dgn family lepas habis matriks, tak kena dah, alhamdulillah. hehe

the cuttie cupcakes, hehe
the cake from them
flour fight , haha
today im officially 20, hehe
muke model remaja, kbai
gift from them, tq

dan untuk akhirnya, AIZAT rindukan mereka semua, zaman matriks yang telah ditinggalkan baru saje 2tahun, hehe. semua pun dah besar panjang agaknya, dah tak nakal2 mcm budak2 dulu dah, haha. lastly, terima kasih untuk semuanya. 


p/s: i miss my teenage memory, haha

Post a Comment