no right click

Saturday, August 04, 2012

bubbye 19teen.

Hello blogger, semalam adalah hari ulang tahun AIZAT yang keduapuluh, hehe. dan semalm juga saya berkongsi tarikh lahir yang sama dengan aidil zafuan dan zaquan adha. and yes, kami kembar , cume berbeza sebab tak seiras. pernah buat kajian mengenai kehebatan bulan ogos ni, yang mana bulan yg bnyk lahirkan kembar, hehe sila percaya ya. saya sudah jumpa hampir 4 pasangan kembar yg lahir bulan lapan ni. mohon rujuk entry ini okay!

makanya tak nak cerita lebih, nak share hadiah tahun ni, saya dapat apa? cer teker, hehe

jyeahh, tahun ni plg seronok !
early birthday gift, favourite brand and favourite colour. sama dgn @missfazura ! hehe
the choco chocolates, nyummmyyy
Berrilicious Choclate Pavlova cake from Dilicious! nyuuummmeeaahhh
new fragrance for raya by Aigner, yeayyy
biscuits from M&S, like it and im in love ! haha
M&M's Cupcake from Bisoux, thanks yani.
kek yg ada macaroons and strawberry, anagh kita bagi, hehe. 

terima kasih semua yang bagi, hehe. and yg wish even by call or mesej, thanks sagt2. im appreciate it okay! dan kepada yg dpt call dari AIZAT tu, mksdnye saya rindu awak lah ! hehe

p/s: lets have a date  with me, hehe

Post a Comment