no right click

Thursday, August 16, 2012

a date at the apartment.

yeay next iftar dekat the apartment. actually, AIZAT nak pergi Ben's tapi fully booked, menyampah pulek bila call dengan harapan yg tinggi supaya dapat beriftar disitu, tapi dah penuh booking dia, sedihh. tapi takpe, terus tuka plan and cariklah tempat nak berbuka. so, AIZAT pun try la makan dekat the apartment ni. sebelum ni pernah dtg jugek, tapi AIZAT just beli take away sajorh, huhu.

so, yesterday dapatlah AIZAT berbuka puasa disini. tempat makan dia sangat luas jugaklah, yg mana ad seat couple, family dinning style, sofa and cushions die provide, coffee table also. then, tempat ni sgt best utk melepak, berborak2 juga bergossip, hehe. tambah lagi dekat klcc, pandang sebelah nampak air terjun, chantek! orang kata sambil menikmati hidangan, sambil2 lah menghirup dan menghayati pemandangan indah klcc di kala malam, hehe. seriously its awesome babe! so wanna share something there, do enjoy yourself.
the apartment, KLCC

chicken and mushroom pasta with sunset silk
3 strawberry peach pavlova
best desserts ever!
im happy, im full.
night at KLCC
konklusi, tempat ini sangat ohsem. well, dengan suasana seperti berada di newyork, *tiru ayat firman dalam #KauYangTerindah @tv3Malaysia haha. sangat aman dan selesa. saya suka dining style sebegini rupa, private and affordable jugak lah price dkat sini, hehe.  

p/s: thanks for the day <3 font="font">

Post a Comment