no right click

Friday, July 20, 2012

a date at alexis.

Last day before kita berpuasa dibulan ramadhan, kami sempat dating sampai ke tengah malam. mengalahkan org berkerja dan berkerjaya seperti businessman dan juga artis, haha. Sebenarnya kami bercadang nak lepak teatime dekat damansara, tapi masa tak mengizinkan. So we just having a dinner at Alexis Bistro & Wine Bar @ The Gardens. 

first, tempat makan dia sgt menyenangkan dan cantik. org kata mcm a place to chill out lah. 2nd selalu sgt fullhouse waktu lunch hour, biasalah semua serbu nak makan. tapi, die bg tmpt utk ruang menunggu yg sgt besar, which is kite tgh penat2 xdpt mkn pun, boleh lepak2 minum2 dolu, hehe. 3rd, ramai artis selalu makan dekat sini, seperti sazzy falak. dan pada haritu kami sempat berjumpa dgn paknil dr jarak yg jauh, haha. 4th, side dishes dkat sini sgt lah best, terutama pavlova cake dia. very delicious yer! okay jum makan kat sini lagi nnt, hehe. Alexis ni ada di bangsar dan juga di gardens.

Alexis bistro and wine bar

Roasted Potatoes - fresh and mellow, hehe 12myr 

Pepperoni Pizza - it was a large thin crust pizza 38myr 

Chocolate Nutty Meringue Pavlova Cake - sweet and delicious 15myr 

With my bff, hehe

Muke lapar intan !!!

Muke semangat qeyla !!!

Muka gelojoh aizat !!!


Muke mak datin bergossip, hebat cerita mereka nih, haha

Really enjoy with them, heart so much

Ini pulak qeyla, she's single, rendang, comel - follow instagram beliau @nuraqilahothman 

Ini die intan, she's taken, anggun dan cantik - blog beliau 

sangat seronok dapat lepak beborak dengan mereka2 ini. tapi tu lah, ad lg sorang tertinggal.sebenarnya ada 4orang, tak cukup sorang sebab si fatma tu dia sedang sibuk utk final exam, makanya tak dapat lah nk culik die ajak makan skali, tapi xpe, next time ad lagi ! berbuka puasa bersama-sama nanti yer, hehe mungkin di kg pengantin ataupun switchblade KL.

p/s: selamat berpuasa kepada semua pembaca setia belog AIZAT ni, hehe

Post a Comment