no right click

Thursday, March 01, 2012

road to royal '12

The Royal Malaysian Intervarsity Debating Championship. gempak jugak nama dia dalam bahasa orang putih ni. okay berlangsung di Usm penang selama 4 hari disana pada 12 sehinggalah 15 februari bulan lepas, hehe. dan telah mengikutinya sebagai penyokong sahaja. eh tambah sikit aka research team only, haha. jadi nak cerita dalam entry ni mcm bnyk sgt, tapi dek kerana malas dan tak sempat nak menaip bebanyak, i just serve with the picture and the moments we had. sehinggakan bila nak bercerita pepanjang, saya rasa macam nak ketawa dan menangis melihatnya. okay ini over ! HAHA

makan pagi setiap hari wajib !
i like the view :)
Roti cis nan dan ayam tanduri. Sedap sangat !
Nasi kandaq kuah campur bersama Ais batu campur. ini AIZAT punya, very the lazat okay !
sesi mencari fakta untuk pertandingan akhir, sangat manis memori ini !
bergambar di komtar :)
membeli belah di kedai jeruk buah. cc: shafiq
Laksa penang dan juga cendol penang. Its a perfect delicious !
gerai pasembor chowrasta yang giler ohsemmm laah !
berkongsi makan pasembor, serius sangat sedap !
Berangan pelancong luar negara, haha
Aktiviti tiup dan main belon air sepanjang hari di komtar, sagat seronok! hehe
sweet moments :)

tahniah untuk kedua-dua pasukan yang berjaya dengan jayanya dan terima kasih kerana memberi ruang untuk merasai kejayaan itu bersama-sama. usaha dan pengorbanan janganlah dipertikaikan, tapi menjadi pedoman untuk semua. akhir kalam semoga kejayaan ini menjadi semangat untuk semua orang. jadi selamat malam blog AIZAT.

p/s: maaflah, update guna tab sajorh, hehe

Post a Comment