no right click

Tuesday, January 17, 2012

tea time

harini, AIZAT telah meluangkan masa dengan bermain bowling 2 game yer di wangsa bowl, WW. konon nak practice lagi lah katanyer, sbb dah setahun xmain eh. jadi malas nak pergi jauh2, untung sgt ad pusat bowling dkat sini. hehe tambah lagi ad org belanjer, weeeeehheee

berjaya untuk menjuarai dgn pencapaian terbaik setakat ini yg mampu, 3x strikes, dan 8 spares, okay lah kan. haha

taddaaa, see what i have for my tea time here at RotiBoy wangsa walk.

1. Pastry Cake
2. Walnut tart
3. Marble muffin
4. Blueberry tart
5. RotiBoy special coffee

apa yang menariknya, Pastry Cake yg sgt sgt manis dan lazat. mmg AIZAT suker, hehe. dan Rotiboy special coffee yg sgt sedapppp lah, hehe. tart dan juge muffin adlah pelengkapnyer, hehe
total cost 20myr. tak derlah mahal sgt, sbb semuanyer affordable okay ! sgt enjoy minum petang dekat sini, seriously !

p/s: you all should try okay ! it was perfect tea time i have, nyummy ;)

Post a Comment