no right click

Monday, January 16, 2012

special delivery


tadaaaa, today AIZAT dapat good news, dimana ada kawan baik saye sorang nih nak bagi cekelat bebanyak camni khas special dari langkawii tuu, hehe. eksaited tahap dewa lah, sbb wishlsit tercapai. thanks kawan. tunggu bukak sem nnt yer, hehe

btw, today dduk rumah rase mcm tak produktif lgsg lah ! sbb makan, tido, tv, makan then tido pastu tv, haha. what a life AIZAT. so mmg tak boleh bygkan kalau lgi 4 hri jer lagi ni, nak balik U, sbb ad training session. i cant imagine that, when you have a month for holiday with ur friends and family, but then u just have one weeks to enjoy it. *sigh

tapi, untuk tidak membosankan haruslah diisi dgn pelbagai aktiviti2 menarik semasa cuti dan lepas training nanti. of kos kena makan puas2, dan berjalan2 cari makan, hehe. sbb nak hilangkan homesick tahap gaban katanyer, HAHA

nak tahu tak, last year pun AIZAT pernah dapat special delivery cmni, tapi dari ummi and daddy la, nak tgk mcm mne, meh mai kat entry sini, lagi bestttt, wohoooo. kalau boleh nak jer kongsi dgn semua org, tp if ad rezeki, insyaAllah okay :)

p/s: craving, starving and im just cant wait to have this chocolate party with him, HAHA

Post a Comment