no right click

Wednesday, January 11, 2012

opening 2012

okay sekarang dah masuk hari ke-11 tahun baru dua ribu deua belas, so xtlambat lg rasenya n i wish happy new year ya allz!! hehe well, ini first entry AIZAT utk tahun ni, hehe

proceed cerita tahun baru.
apa laah yg nak dikongsikan ea, mcm bosan jeh. sbb tahun ni celebrate new year dkat kolej je. before this sllu dkat rumah dgn family, then boleh la nampak mercun api klcc tu puas2 dr rumah.haish, kat kolej ni ap nye yang ad. banyak hutan simpanan ad lar, mana nya nak nmpak klcc tuh, haha.

sebenarnya, AIZAT baru habis final exam ni. jadi sekarang mood in holiday ! so nak penuhkan cuti2 kalini dengan aktiviti juga hobi wajib ialah makan sepuas2 nya dirumah, dan berjimba2 dgn kengkawan semuaa, hehe

p/s: nak dating dekat the alexis, and full house again. plus garrett and switzerland ice cream. mengidam tahap gaban dahh. FYI, i just have 9 days only for this semester break holiday :(

Post a Comment