no right click

Sunday, October 30, 2011

light of the worlds !

video

menatap sekali imbas pun, peminat sudah kenal 4 jejaka ni. siapa yg tak ingat populariti Amer Munawer n Azan with Ruffedge, Pot bsama Innuendo dgn Lah n Zaff with VE. masing2 dah berjaya mencipta kelompok peminat tersendiri ketika era kegemilangan dolu2, hehe. kumpulan vokal tempatan pada pertengahan 1990-an dan 2000 tak silap. agak lama mendiamkan diri kan, macam saye !! haha *btw this is my favorite nasyid group !!

first of all i want to say, sorry sgt2 sbb dah lame tak update. mesti suram jer tgk blog AIZAT ni. kan kan kan ? ekceli, kalau boleh tiap2 hari saye nak update kat korunk semua, tapi apekan daye, saye tak mampu. dulu saye gigih utk mghasilkan satu entry satu hari. tapi lihat lah AIZAT COLLECTION yg berada di tepi ni, makin lame makin berkurang. sedih nyer bile tgk sorang2 blog aku mcm ni rupa :(

sampaikan banyak soalan2 media mengatakan, "kenapa private blog?", "eh kenapa tak update blog?", "blog mcm dah mati jer?". herm thanks anyway siapa yg concern n caring about this. really appreciate it. well blog ni bg ak mcm ruang legasi dimana kita boleh kongsi ap saje yg kita nak. so i try to share with ya allz (*gaya aaron aziz) apa yg saye mampu.

tapi tu lah, sibuk sgt2 ker? haha bajet busy aderlar. kalah SUS dato najib, haha. mungkin kekangan masa yg membuat kan sifat cemburu utk setia pd blog AIZAT ni. kesian kau di anak tirikan. eh tak, bagi saye, blog adalah segala-galanya. kan ? hahaha insyaAllah, lepas ni saye akan hasilkan satu entry yg panjang jelar, nak bg korunk bace mcm nk buat satu memorendum gitu.haha

okay sbnarnye nak cite mcm2 pasal bulan sepuloh ni.sbb lagi 1 hari jer dah nak masuk bulan sebelas kan. the latest story is about my journey in the university life as a first degree student. okay banyak sgt rintangan, cabaran dan halangan yang saya dugai. orang kata baru lah mahasiswa sebab mcm2 benda kau kena handle, accept and absorb. tak gitu? setelah sebulan bergelar mahasiswa, saya sudah belajar mcm2 di alam universiti ni. its all relate about life. then, we just need to prepare with all those thing and know how to overcome the situation.

p/s: play this vid! sambutlah salam dan rindu dalam hatiku <3

Post a Comment