no right click

Sunday, September 18, 2011

its the WPD !

hari ahad 18 september 2011, adalah hari keamanan sedunia. di pekan, pahang. kau tahu atau tidak? kau kesah atau tidak? ini bukan demokrasi bersih 3.0 dengan memakai baju putih sesuci-suci nyew tapi ini untuk membuktikan, mengekspresikan diri kami, dan juga untuk membuktikan dimata dunia nii, bahawa kami sayangkan keamana dunia. that's world peace day !

aktiviti program WPD ni, we need to strike a pose & freeze in the name of peace, love & global citizenship for 7 minutes. when the wisel is blow. mudah kan? tapi sangat penat lah kalau kite pose yg sgt melampau, rilex2 sudah. but, kalau nk dpat perhatian or we called publicity, we should be extraordinary. what is the interesting is, the one student wearing a MJ suite, and pose the style sgt2lah same seperti MJ. he become famous amous di sity. haha
video
tak masuk tb pon xper, tapi press dtg tadi. sebab program td dirasmikan oleh the deputy minister 2, MOHE YB Dato Saifuddin bin Abdullah. i'm not sure it's right or not. yang bestnye, YB pun join skali buat freeze ni. thats amazing guys!

at last, we go to open house 1 malaysia at taman tasik tun abdul razak, pekan. gerai makanan sampai ke 70! boleh kenyang satu hari, haha. seronoknyer, saye dapat makan laksa pahang dan juge cendol pahang. very the delicious okay! lepas ni nak try makan ikan patinn lar. dorang cakap sedapp, hehe jum3.

p/s: today is emma's birthday! as i wish, am the first and the last person

Post a Comment