no right click

Thursday, August 04, 2011

yesterday is your birthday ?

based on entry semalam, mengenai wordless wednesday #4 tu, gambar tu mmg bnyk perbezaan nye kan. dan terima kasih kepada blogger yang respon dan komen kat entry tu. jawapan semua mantop-mantop,*ulang 2x. bila baca balik kelakar lar korunk ni, haha

okay proceed, persamaan kami ialah berkongsi tarikh lahir yang sama pada 3 ogos dan mereka yang meneka dgn tepat kot ialah Hana teen top , emy'n , Eazy Izzuddin and misspurple. mmg hari pasangan kembar rasanya kan.hehe and sepatutnya yg peminat setia tiger malaya ni tahu d.o.b mereke, kih3. itulah clue die. saya minat no8-zaquan sebab die adek, and saye pon adek jugak :D

perbezaan kami ialah saya kembar tak seiras, dan mereka kembar seiras. itu saje. and blogger yg bg komen camtu ialah ~bUih-bUih ciNta~ dan juga ABU. nampak ketara sgt kan perbezaan tuh. dan ulasan2 terperinci oleh blogger handal dan hebaq2 ad pada komen entry tersebut. sila baca yer. *gulpgulp

hadiah untuk blogger bertuah ni sebenarnya nak ajak makan same2 cake Pecan Butterscotch by Secret Recipe ni, coz cake ni sangat2lah besar dan lazat. dalam lapisan cake die ni ad coklat putih mcm ice cream, dan pecan caramels topping die yg sgt2 manis. and dalam die juge ad biji hazel kot, mmg best lah mkan cake ni,hehe. harga pun berpatutatn 80MYR.

erm, semalam tak mampu nak habiskan, dapat makan 2slice saje lepas taraweh. kan, mampu tak nak habiskan cake sebesar camni. huh
tp, apakan daya, saya akan memasukkan blog korunk semua dalam bloglist saye, hehe. okay kan? so, cake kat atas ni buat tatapan sekejap jer eh, jgn nak pandang lame2, kang tergugat iman korunk nnt, haha. btw, thanks ya allz yg wish happy birthday!! tapi, saya nak hadiah jugak lah!!

p/s: bulan lapan adalah bulan kembar yer, nantikan kembar seterusnya. hehe

Post a Comment