no right click

Sunday, August 14, 2011

road to kolumpor.

pengembaraan bermula. bersama tourist guide kita harini, yg pakai baju biru tu. seorang yg berani katanya, easy going, and hyperactive.
motif utama adalah SHOPPING. yes shopping adalah aktiviti plg sehat bila berada di kolumpor ni.haha *fyi, ad org melaka kat situ, cer teker yg maner?
sesi memilih kasut sepasang. haha
inilah die org melake tu. mereka juga calon kembar seiras, hehe. *same kan muke dorunk nih?
motif: betulkan tudung di cermin, hehe *tak boleh jumpe cermin
melawat tempat kerja org melake, di branch kolumpor ni katenye. hehe *selamat dtg ke hari-hari
ini model yg didatangkan khas dari melake, teehee
pkul 4.30 dah siap beli makan utk berbuka. hebaq tak puan2, hehe
ini juga model tak berbayar yg dibawakan khas dr kolumpor,hehe
motif: exsited nk berbuka, haha

okay, sehari bersama gadis-gadis, haha. bulan puasa ni mmg memenatkan dan meletihkan kankann. tambah lagi, kalau pergi dekat jalan TAR tu, panas nye berbahang sungguh. sampai kalau boleh yg bertudung tu semua nye nak tercabut lah, haha. aktiviti mereka adlah shopping, shopping, dan shopping utk raya. wallaweh mmg hobi org2 perempuan ni yer, selagi tak jumpe apa yg nak, selagi tu xnak balik kot, haha. at last setelah 2jam di jlan TAR tu, dapat lah 5 jenis tudung utk di bwak balek. seronok tak seronok lah kann. hehe

next pengalaman, berbuka puasa diluar. first time ni dlam hidup, baru la rase berdikari sikit, mane tak nye, kau nak beli makanan apa utk berbuka, carik tempat makan nak berbuke lg, tempat smyg lg n tmpt rehat nye lg. haaa tak sabar nye ak nak masuk U, hehe. and lastly, seronok sgt2 sebab memnuhkan satu hari utk kenangan yg indah2 belake. hehe thanks a lot! insyaAllah, one day we'll meet again.

p/s: iou've been selected to receive 4 complimentary passes for any movie at TGV Cinemas from Nuffnang. siapa nak tgk wyg dgn saya? siapa boleh tolong amek kan tiket utk saye? saya nak bagi hadiah niii...Anyone can help me? Pelish3 -.-

Post a Comment