no right click

Friday, August 12, 2011

Happy 19th, twin Hamizah & Hakimah !

kita kenal semenjak di sekolah SAMTSSAAS lagi. pada tahun 2006 kita ditemukan. wallaweh, mmg tergempar mse tu kembar baru masuk sekolah. jadi aku pun tergolong jugak dalam kalangan-kalangan kembar ni. mase tu ad 3 psgn kembar dalam batch saye, iaitu mereka, saya dan psgn kembar yg lain jantina nye.

dorunk ni sgt mesra alam, dikenali ramai. ye lah dah muke same kan, mesti lah susah nak cam, so jadi kecoh. mane satu mizah, mana satu kimah. lalu ditukarnya dgn panggilan along dan angah. mengikut gmbr rajah diats ni along belah kiri dan angah belah kanan. betul x? hehe

persamaan yg ketara yg saya boleh nmpk mereka ni mmg akan buat segala kerja bersama-sama, rutin harian yg same2, mcm berkepit 24jam. mungkin tak boleh dipisahkan, tetapi pada tahun lepas, mereka terpisah jugak akhirnya, kerana menyambung di pengajian yg berbeza-beza. so, pada 12 ogos harini, lahirnya sepasang kembar seiras ini. jadi, selamat hari ulang tahun yg ke-19 buat along dan angah, study ya kejar cita-cita okay!

p/s: ad lg sepasang kembar x silap saya, yg berlainan jantina pulak. tunggu ya klau ad lg,hehe

Post a Comment