no right click

Monday, August 01, 2011

Happy 19th, twin Atif & Afiq !

since sekolah SRIAAG lagi kiteorg dah kenal. dolu2 dorunk punye class semua same je, smpai ke darjah6, then masuk kelab nasyid sama-sama, kelab bola sepak pon same-same. ekceli kembar 2org ni mmg xbboleh dipisahkan, dah nama seiras kan. sampai spm pun masih sekolah yg sama. result spm pon sama kot, haha. smpi dpat tawaran dkat uitm pun kos yg sama.

tapi, abg die dpat jpa tak silap dekat uniten. so dah berpisah utk pertama kalinya kot la, eh? abg sebelah kanan tu, muhd atif abd razak. dan adek muhd afiq abd razak. today is their birthday, so selamat hari ulang tahun yang ke-19, study molek, jadi anak yg soleh, taat kepada ibubapa dan semoga dipermudahkan segala urusan didunia dan diakhirat, aminn.

tak lupa juga, selamat berpuasa kepada semua umat islam, jgn ponteng puasa ye. semua dah besar kan, dan semoga istiqomah dalam menambahkan amalan dibulan ramadhan ini. dan sama-sama kita kejar malam lailatul qadar juga pahala rahmat Allah yang diturunkan special utk umat islam dalam bulan yg mulia ini, insyaAllah.

p/s: saya pon ada kembar jugak tauk, haaa nak tahu tak? tunggu je lah nnt

Post a Comment