no right click

Sunday, August 07, 2011

the deco

Allhamdulillah, rumah idaman telah dihiaskan dgn frame2 islamic seperti nama-nama Allah, surah yassin, ayat kursi, ucapan salam dan juga 3 surah qul. ustaz marah dan tak kasi letak frame gmbr2 org dalam rumah, sebab takut malaikat tak masuk dalam rumah. ustaz tu mmg garang bab2 ceramah dan tazkirah dekat masjid saya ni. smlm die sruh buat solat sunat hajat, die ckap jgn ruku' selagi saya tak ruku'. tapi cara die betul, die tak memaksa ttpi mengajak.

next, tgh gile excited nak beli home deco mcm ni. die pnggil apa tah nme dy. anyone tahu tak? sebab bende alah ni sgt mudah utk dikendalikan. hanya menggunakan skru saje, dan ianya mudah alih. fungsi utama sebab bila bilik kita besar, kita nak letak semua almari barang, meja mackup, and etc lah. then, die bnyk perlukan ruang dan kesesuaian utk furniture yg nak dimuatkan dlam dlam bilik. so, this is an another alternative utk hias bilik. shemart kan? hehe

p/s: dah dapat hadiah dari ayah, jum bbm dgn saye.haha

Post a Comment