no right click

Tuesday, August 09, 2011

AIZAT in InTrend ?

"Amir :) hbb . Blog amir keluar majalah intrend ! Waw haha". okay masa tu, aku sangat terkejut bila masa, die bagitahu yg blog ak masuk majalah tu. tapi aku terfikir jap, magazine InTrend ni magazine pasal apa? tak pernah beli dan baca sekali pon!

then, mlm tu balik teraweh singgah lah 7-eleven, then beli lar buku ni. masa dekat cashier tu kan, kakak tu cakap, "eh, adek bace mjlah prmpuan ni ker?" kejam tak kejam lah kan. aku jawab lar, ni kakak saya yg sruh beli, haish. sabor jer lar.

balik-balik masuk keter terus bukak, carik2 jmpe dekat page160 masuk dalam segmen pena siber. mcm gmbr kat ats tu. nmpak kan. hehe. seriously, mcm tak percaya and pelik mcm mana blog aku boleh terpilih masuk sesat2 dlam mjlah ni, huhu. yer lar, blog aku ni pon xdelah sehebat blogger2 diluar sana.

but, thanks anyway to InTrend sebab masukkan blog saya disitu. ekceli, aku berblog since 2009 sebab nak share apa yang aku buat dalam hidup aku ni. kalau boleh nak everyday mesti ad satu entry tentang life ak. such my hobby, interest, experience and the mostly is about makan. ramai yg ckap blog ak suke citer psal makanan. is that reallly? okay, fyi aku mmg suke makan pon. tapi pelik pulak, sebab badan tak gemok2 lg or even berisi, tah kenapa. terima jer lar berat badan jer yg asyik bertambah. hermm

lastly, to all my follower. thanks sbab sudi bace dan komen entry2 aizat ni. terima qaseh bebanyak. thats all, hari ni letih sgt, pagi tadi xsahur. kbai.

p/s: InTrend pasti aku ada peminat tersendiri? HAHA

Post a Comment