no right click

Saturday, July 16, 2011

officially LFC

nowander, tak sia2 lah aku sanggup dtg boleh jumpa dengan Carroll, Raul, Kyrgiakos and Poulsen dgn backup dorunk Carragher and Flanagan dari jarak jauh. siap dpat autograph lagi, hehe. okay lar kan, tapi aku nak jumpa Gerrard sorang jer!! aku mmg peminat setia liverpool sebab ad no8 ni lar!! bawak ong maa, hehe.

plg ohsem, goal dari David N'gog tu, minit 69' dengan minit 70' tu. hebat tak hebat lar kan liverpool skrng! hehe. and lagi satu Charlie Adam yg bru sign masuk, dah bwak tuah buat goal pertama kot. mmg mantap lah! overall, mmg terbaik lah game smlm.

p/s: kenapa dorunk sengaja tak bawak masuk Gerrard dgn Suarez hah? nasib baik the reds menang! go LFC, YNWA!!!!

Post a Comment