no right click

Wednesday, July 13, 2011

it's so called KRR

selamat datang ke Kenny Rogers ROASTERS AEON AU 2, Ampang. *promo sekejap. ada banyak lagi di Klang Valley seperti klcc, mid, ou and etc larh. okay hasrat dtg launch dekat sini, sebab teman angah saya berurusan di kantor nya. jadi saya terus lapar, sebab duduk lama2 dan tak dapat makan apa2. jumpa restaurant ni, tengok tak ramai org. so saya belasah je lar, haha
my menu is Kenny's Twin Meal - 2 pieces of chicken wings with 3 side dishes ( BBQ Baked Beans, Fresh Fruit Salad and Mashed Potato & Gravvy) and 1 Kenny's Home made Muffin. plus Triple Passion for freshen up. *eh dapat free 1muffin kot sebab kita senyum2 dekat waitress die,hehe
dia angah saya. cuba lihat, penatkan nak habiskan muffin 1dozen ni, kau mampu? huhu *ada orang cakap muka dia macam Najwa Latiff, really? :D
my angah's menu is Kenny's Home made Muffin 1dozen - Simply Awesome! Fresh oven baked till perfection with 3 assorted flavours: Golden Vanilla Muffin, Banana Raisin Muffin and Chocolate Raisin Muffin. plus Mango Juice. *sangat-sangat lazat okay!
tengah lapar, cenggini lar keadaan nya. ekceli dah lama tak makan benda alah ni, jadi agak taksub sedikit la kan, bila jumpe makanan2 cenggini, haha. org perut kalau dah lapar mengidam nak makan sesuatu, kenalah serbu cepat2. kang melarat terus demam pengsan tak bangun2 selalu jadi camni, hehe. *eh jgn tiru aksi ini okay!

p/s: harga sangat berbaloi! erm, nak dekat bulan puasa, mcm ni lah nafsu aku, HAHA

Post a Comment