no right click

Friday, July 29, 2011

inspiring !!!

Fabric Night Time Slim-okay aku dah jatuh cinta dgn kasut ZARA ni. its looks stylish and simple saje. well kasut2 sekarang kan trendy and updated lg. aku mmg nak beli pun tadi, but lebih baik tunggu waktu sales kan, dapat murah sikit drpd harga asal 279MYR. hopefully, ada lgi waktu sales raya, mengidam nih.haha
Floral Cotton Shirt-sangat ohsem! dye punye style, kain and corak sgt cool dan smart lah. and aku akan beli satu jugak utk raya nnt, haha. attracting okay! that one yg ad baju hitam tu, limited edition, sebab knp tah maybe name baju die White Floral Military Shirt. dan harga nya exceed smpi 200MYR. omg, blurpblurp. Topman mmg meletop!

p/s: come on sales raya, i'm waiting for the mega discount!! haha

Post a Comment