no right click

Thursday, June 30, 2011

incident june

1. jumpa ramai foreigner UIAM yg ambil paper bridging khususnya, sangatlah degil dan keras kepala batu tahap gaban punye! siyesly aku geram gile jage budak2 asing yang dtg malaysia ni. kau org cuba bygkan paper english, bahasa melayu pon nak tiru. apetah lagi paper fizik, kimia dgn math. perghh, last2 minute time exam nak habis mula lah pakai bahasa2 asing mereka utk sindiket meniru tuu. kang aku record jugak pkai hnset, then aku report boleh dapat duit 100RM kau tahuu, hahaha. aku mcm kesian jer tgk dorunk ni nk study kt cni, kang aku lodge report mampuih dorunk kena kuar dr malaysia ni. nasib baik aizat ni tak kejam lagi, HAHA

2. melayan kerenah budak2 asing a.k.a foreigner ini, yang pelik-pelik jer perangai mereka. ad satu kes, budak rusia ni angkat tgn nak pergi ke toilet. so aku kena lah follow, tunggu kat luar tandas. then dah smpai lebih 5minit kat toilet, dah lama sgt lah kann. aku masuklah. tgk die tgh smoking sorang2. "masyaAllah, why are you smoking brother? do you know this is the restricted area!" dengan muka slumber dia reply, "sorry, i can't answer all the question, so i'm stress and i need to smoking to release my tension". omg, what the hell kau nak hisap rokok kat sini, kau ingat uia ni bapak kau punye ker. hbis kau, exam last nnt, kau barred kan kau dari tak boleh amek apa2 paper exam lagi, HAHA

3. lecturer-lecturer yang sgt cool dan peramah. tak sombong and baik hati sebab suka bagi makanan dan minuman free2 jer. plus kdg2 tu selalu jugak ajak lunch sama2 dgn mereka. uhh saya segan lah mcm ni, hehe. eh rezeki dah ada dtg depan mata jgn ditolak okayy. kebiasaanya pensyarah2 dari celpad( centre for languages and pre university development ) ni seperti lecturer tilawah, english and bahasa ni lah yg baik2 belaka, HEHE

p/s: guys, bulan jun'11 dah habis, hoyeahh!!

Post a Comment