no right click

Sunday, July 03, 2011

hye july !

welcome to CELPAD iaitu pusat bahasa dan pra-universiti pembangunan akademik. in english boleh baca sendiri dekat atas nih. this is my work place, bangunan ni dekat je dgn masjid UIA. so mmg terbaikk lahh!
dah masuk julai, cepat lah nak masuk bulan ogos pulak! bulan puasa, i'm waiting for the all surprise on that month!! hehe
haa ini meja feveret, siap ada hias bunga2 kertas lagi tuu, hehe. ada makcik yg buatkann laa, mungkin die bosan. tapikan, internet kat office sgt lah lambat, patutlah dorunk tak selalu ber'facebook'ing, hehe
ini juga minuman kegemaran saya semasa tibanya waktu lunch. botol starbucks dan air barbican. hei, ini barbican UIA halal okayy!

p/s: saya nak beli satu jubah hood hitam. kat mana nak carik haa?

Post a Comment