no right click

Friday, July 01, 2011

freaky friday !

this is not freaky friday movie, but the story was so freaking!! ini sebuah pengalaman iaitu experience ummi saya yang sedikit teruja dan agak eronok serta semangat untuk beraya tahun ini di Ijok Villa, haha. so we'll got prepared with curtain, sofa and furniture, wardrobe wall and evrything for the interior. quite busy since awal jun lagi dgn persiapan yg mcm2 lah katakan, and the most important thing is baju raya!! tahun ini kami satu family ikut TEMA!! haha

back to the tittle, ap yg mengejutkan adlah melihat promosi2 raya di Jakel, KL. kat sini mmg tempat feveret family2 belah ummi, hehe
Potongan sehingga 85% okayy. Jakel menawarkan banyak design baru untuk pakaian dan kelengkapan Aidilfitri anda. jangan lepaskan peluang dari 24 JUN ~ 10 JULAI 2011. Serta menangi Kereta VIVA / MOTOR / TV LCD & PERMAIDANI. (promo sekejap)
lihat skrin itu. terkejut aku dibuatnya bila kena kluarkan duit 100RM utk mencukupkan lg 1000RM, OMK! terlampau banyak potongan lalu ummi bershopping sehingga tak ingat dunia eh duit, hehe. *glurp
terus ummi dapat voucher utk memenagi hadiah2 hari raya yang akan tiba nanti, hehe doa2kanlah ummi saya yer, ini pertama kali kami join contest2 begini, HAHA
banyak kan org belanja eh ramaikan org belanja, hehe. kena tunggulah 8ogos nnt, baru tahu sape yg menang. ahha dengan harapan boleh dapat viva tak pun permaidani pon okeng jugakk, hehe

p/s: anda sudah bershopping raya belum? bek cepat lambat tak dapat!! HAHA

Post a Comment