no right click

Sunday, June 05, 2011

school holiday with babah and child.

Percutian 3hari 2malam di Ijok Villa, Kuala Selangor bersama ummi, daddy, nenek dan juga anak-anak tersayang. Hari weekends yg sgt2lah indah meluangkan masa bersama dan dapat mengeratkan lagi hubungan yg intim bersama keluarga, cehh. hah kononnya dah beristeri dan dah bernak-pinak lah katakan, hehehe. well i mmg talented utk jadi babah yang tersayang dan tercemerlang gituu, hehe.

aktiviti pertama selepas sarapan pagi, haruslah mengajar anak2 babah utk bergardening together. tgk tu Ahamad Nabil (abil), dia guna pistol air utk menyiram pokok, haha


selepas penat berkebun bagai, kita berswimming pool didepan rumah, hehe. rumah babah ad kolam renang tau, best budak2 ni dtg rumah babah sebab nak mandi kat kolam nih, haha. tgk lah geligat anak2 babah ni, comel lattew, hehe. yg tengah tu Muhd Luqman Hakim (oman).


masuk waktu tengah hari, kenalah ajar anak-anak solat. pakaikan kopiah putih nmpak suci, hehe. dia Ahmad Muaz (muash), eh yg kaca mata belalang tu abaikan yeh, mengada nak fashion sgt mcm babah dye, HAHA


petang-petang senja haruslah bawak anak2 berjalan bersiar bermain sana sini. babah bwak dorunk pgi tesco KS, ada mainan. abil suka mainan2 nih, hehe


waktu malam pulak, babah ajar anak2 buat muffin cake. mereka sgt comot bila berada di dapur, sehinggakan oven tu pun nmpak comot dgn tepung2, hehe. muash adlah anak babah yg plg rajinn sgt,huhu. haa babah ni pandai memasak jugak tau, hehe


p/s: babah seronok sangat berdamping dengan anak-anak babah nii. babah teringin nak jadi atok laah mcm nih, hehe. nanti babah share macam mana nak buat cake muffin perisa pisang tuu, okayy. sebabnya babah dekat kg ni, internet mcm haramm!

Post a Comment