no right click

Monday, June 13, 2011

my super hero.

okay ini pesanan dari penaja. nak buat iklan promo jap. haa tahu tak T.G.I Fridays ni apa? restoren antarabangsa yg mcm sesuai utk casual dining and etc. alah mcm Carl's Junior jugak. kedai nih famous dgn mknan2 segar and mouthwatering American classic, mcm burger-burger and desserts-desserts yang sangat2 lazat dan sedapp! marbeles gacuuu;

restoren kaya yg mahal lg kaya ni ada kat Pavy, OU, Sunway and dengar2 dorunk nk bkak cwngan baru dkat Alamanda Putrajaya. haa siti rahimah, you boleh bwak ayahnda you pergi situ hari ahad ni,okayy.

so, this is the T.G.I. Friday's Father's Day Promo..
Treat your dad, your super hero for a main curse, on us this Father's Day, 19th June 2011 !
14 lucky winners will get to treat their dad this Father's Day.
It's simple and easy, be creative and describe your dad why is he your super hero in three words.
Hurry up, closing date is 15th June 2011. It's tomorrow!!

p/s: last week, birthday ummi, dad bg gelang jade special from china. and now, ummi plak xtahu nak bg ap. guys, any suggestion?

Post a Comment