no right click

Thursday, June 16, 2011

Midnight Bakula

tajuk entry ni di isnpirasikan oleh fragrance The Body Sope yg baru, hehe. erm, smlm kan aku tgk kl gangster weh. first time aku tgk citer melayu dekat wayang, HAHA. sbab usually aku akan download saje from warez, tapi rmai cakap best, so layann laah. haa, nasib baik smlm takder budak sekolah, kalau tak dah lama kecoh kat pawagam tu ngn bdak2 kurang kasih syg ni, HAHA. okay aku taknak review citer tuh, sbab ak dah bce bnyk dkat blog orang, hehe.

erm, smlm pergi KLCC sebab nak carik perfume baru,hehe. and lagi satu ad event utk opening megasale 1malaysia, knonnya nk bergambar dgn YB Dato Sri Ismail Sabri tuu. tapi jgn harap lah kann,haha. dan juga bolehlah nak lunch together with ira fuji, hehe. tapi dia busy plak.

ada baju BIGBANG weh dkat uniqlo tu!! limited offer lagi. nampak tak? mmg aku nak beli satu, tp nak beli ngn ana sekali laah, sbab dia peminat setia band nii, huhu. nnt kte kluar sme2 eh, hehe. eh, tbe2 je aku jadi fanatik gila ngn BIGBANG band korea nih, haha.

dan apa yang kau org nampak skrng, fresh macaroons lagi, 6 pieces for RM23.00. ingtkan tgh sale, so semua dia bg turun harga. rupanya dia naik lagi harga utk macaroons ni, huhu. smlm xdpat nak beli sbab mahal sgt kot. 1 biji costly for 4RM, boleh beli cake secret recipe tauk, haha

The Body Shop, mmg i suke beli perfume dekat sini, siap ad mmbership card lagi okayy,huhu. dan kali nii aku beli body mist Midnight Bakula. bau dia sangat2 nature. aku suka bau camtu. hope dpat bertahan lah sebotol utk sebulan berkerja, hehe.

ini dia diyanah rodzi. budak kem yg dulunya tak pernah aku tegur, then she req me at facebook. terus jd friendly sgt, haha ye ker? btw thanks for the day and wayang too. tak sia2 lah kau ajak aku tgk kan, haha

and lastly, the funky fresh. haha gigi aku tak nampak tuu? sgt okay kann, haha. aku pon ad bju mcm Glee jgak laah, haha. kau hado?

p/s: i am a shy person, do you agree?

Post a Comment