no right click

Friday, June 03, 2011

melody fever !


apa kau dapat lihat dengan poster kat atas nih? agaklah sweet, haha eh,sweat kot, haha. mesti kau org semua dah boleh target dorunk ni couple then kahwin smpi dpat anak yang banyak kan, (eh ramai dgn banyak sama je kan) haha apa2 jerlah. aku suka tgk sinetron nih, tah knp first sbab lgu AISHITERU second sbab MELODY, haha.

jadi, pe kate kome semua cer tgk video kat bawah nii. cer tengok2x, haha. ini episod akhir cinta melody yg aku tgk menghadap tv everyday pukul 6.30 pm dkat astro ria channel104 nih. layann

video

i saw the ending already. sedih gile, elang bawak melody masuk jumpe raffi yg sakit as melody told elang, dia tak mau kehilangan suami dia. elang menangis gile dengar. then after that elang chiow, and melody told raffi yg dia cinta raffi, elang on the way out, stop sekejap, dengan muka sedih and chiow keluar. that was the ending, but sangat sedih..
read more at here.

menyampah tak korunk tgk sinetron indon ending macam ni? ish bengang aku tgk, haha. selalu ending kan semua happy, ni tidak ending sedih gile nak mati. aphal hero dgn heroin tak kahwin ? kenapa? why? limaza? okay jgn overrated kat sini. baru sinetron indonesia, belum lagi drama malaysia nora elena kat tv3 tu kann, haha. sme jugak everyday smpai pukul 8.

p/s: hari ini hari jumaat bersamaan 1 rejab dah. wait, guys is that the first love will not remain forever in afterlife? HAHA

Post a Comment