no right click

Thursday, June 09, 2011

ate tutti frutti

okay ini first time i makan dekat tutti frutti di berjaya times square. wahh tempat plg tak ramai org dtg, haha. erm tak tahu kenapa, masa lunch perut kan lapar nak makan. so tgk semua tempat penuh. jadi aku pon try mkan tutti frutti nii, hehe. sgt seronok okay!
cer tgk, kedai die pon senyap jer. so mmg sesuai utk bergossip2, hehe
tgk lah muka saye yg sgt menikmati tutti frutti nih, taksub terus!
harga yang sgt lumayan, 2 for 42.80RM ,nahh
she's qeyla. teman utk sye makan bersame slmenyer, hehe
suddenly, we meet jah. our kaklong,huhu mcm family laar kan

overall, sgt lazat mkanan nyer. eh die buah2han yg sgt freshie okay. lagi terbaik dr ladang tuh. ad mcm2 jenis flavour and topping. mmg bestlah makan dekat sini. rasa nak bwak anak2 babah pulak dtg mkan sini, hehe. so apa lagi, what you waiting for? jumlah try berdekatan di klang valley ada banyak tauk.

p/s: mmg aku nak pergi lagi makan tutti frutti nih, tapi aku tak boleh makan mknan ni jeh sbab nnt aku lapar. so aku kena pergi makan dekat chilis, tgif dan fullhouse pulakk!! anyone can accompany me? won't you, hehe eh shall we?

Post a Comment