no right click

Tuesday, May 10, 2011

lets dance !

pernah tengok segment got to dance ni? it is a dance competition and reality show dkat UK. alah bukak jer starworld channel 711 tuu,then terus tgk audition dy. okay nak citer psal bdak kecik yg mmg talented sgt2 nih, rse mcm nk kawin then dpat ank yg pandai menari mcm dorunk nih,hahahah

video

The Mini King of Pop on Got to Dance. umur budak ni baru 6 tahun okayy.
sebijik mcm MJ kan,wahdupp. mmg meletop bdak ni,klau bsar2 nnt dah starring in the world, sumpah nak mintak sign bnyk2 nk jumper dier. haha

video

ini pulak budak comel nmer Damhsa Dreams. cute kann?hehe
cantik kan budak comel ni menari, mcm kat ats awan jer, kaki dy mmg smart!
dan dia ad blog jugak,meh tengok kat sini !!

p/s: suddenly,rase mcm minat plak tgk org pndai menari nii,HAHA mampus ak if ummi ak tahu, kau nak mati ker aizat?

Post a Comment