no right click

Thursday, May 19, 2011

how to excel at university ?

ketahui step by step untuk budak lepasan spm bila nak masuk universiti nanti, HAHA
jangan gelak mahupun ketawa,duduk diam2 and bace sudah,tak nak belah kau dari sini, haa cuba tekan Alt+F4 sekarang,kann2 dah kena!

okay follow the step yeah, not follow the flow lg,haha

hahaha sangat-sangat tersusun kan, mmg tak sangka aku mcm nih,HAHA. okay actually i nak cakap, aku bersyukur kerana memperoleh result yang agak cemerlang bagi diri aku. semua manusia bereza kann, jadi berikutan dengan usaha nya, akan membuktikan hasilnya sendiri. and lihat laah dunia, AIZAT mampu menggeagrkan nya,hahah *tett pinjam tagline Aizat AF jap.

grateful to Allah, for grant me a good result in my exam. to all my friends, we are all the best among the best, as well as tepuk-tepuk c1p2 right, HAHA. so i want to wish everyone congratulation with their result. may today's success be the beginning of tomorrow's achievements !

p/s: sebenarnya tujuan blogger boy buat entry nih bukan sebab nak bgtahu mcm mana hidup di universiti. but nak mintak hadiah dari ayah, hehe. dia dah janji dekat saya, if dapat cemerlang and meningkat dr sem 1, dia akan bg something present special for me!! dah banyak pendam dalam hati, luah dekat blog sini, *ahha kelakar kann! so now i'm waiting daddy !!

Post a Comment