no right click

Sunday, May 22, 2011

foster family.

ahha korang pernah ada keluarga angkat ? cehh, mcm aku pernah ada jer keluarga angkat2 nih,huhu. erm gmbr kat bwah nii bukan bermaksud mereka berpasangan okay, tapi nmpak mcm sweet jer kan, haha.


okay nak cerita laa dulu, masa saye belajar di sekolah agama menengah tinggi sultan salahuddin abdul aziz shah batu 38 sabak bernam in short SAMTSSAAS BT38 (panjang tak?), mereka hidup disana seperti sebuah keluarga. what i mean, kisah berangkat-angkat nih dah mcm tabiat and style hidup dkat sana. it's cool and fun actually, hehe.

yeah, as the first time i came to the school, ad sorang kkak ni ckap "eh, adek nii comel la,hehe awak ni jd adek angkt akak tak?" oh my godness, die ckap aku comel, awwhh3x mcm tak percaya jerh,haha. jadi saye pon terima lah, sbab masa tu darah masih muda lg kann,hehe

erm, sbnarnya bukan tak salah berangkat2 ni, but for me it's good bcoz bile dah masuk sekolah yang jauh mcm nii, so dgn dorunk boleh laa mmbntu sedikit sbnyak hidup kite mse kat skolah tu. eh i dduk asrama yer since F1 lg, haa kau mampu? so, thats why i rse mcm kena ad jgak la, or even rapat ngn abg2 and kkak2 senior pon okay jugak kan.

p/s: i really miss them so much from the bottom heart ! abg apis, abg naim, kak wawa and kak hanis,hehe. cop2, i have a question, best kan ad abg n kkak angkat nih? hehe

Post a Comment