no right click

Monday, May 09, 2011

DOMINO makes me ninoninonino.

okay tajuk entry agak kelakar sikit,HAHA. coz saye rindu nk dgr bunyi ninoninonino dkat kolej dulu.hehe.eh takde kaitan betul.merepek jap.hahah

proceed2,smlm kann ummi xde kt rumah,pergi honeymoon dkat langkawi!!huhu jadi along punn balek llah rumah and die pun lapar(eh ni tipu jerh,aku yg lapar!).heheh so, die terus bukak lappy dier and order by online Domino Pizza nih.HAHA


balik2 jeh dari masjid, dah2 ada kat ats meja,woah tinggi kan?eh banyak kan?HEHE.haa tgklaah sendiri makanan yg di order nih.actually ni voucher free katernye,so agaklah banyak benda murah and free nak bagi kat orang,hahah


mcm pie cake kann?huh ini BBQ pizza,xmcm bbq langsung kann,tapi makan jelarh.sbnarnye dy da sejuk,plus nmpak mcm leper je kann,mmg pon! rupenyer kedekut tepung nk buat,mmg2!!


ini plak chicken crunchies,alah mcm popcorn dkat KFC tuh,HAHA.yg ni boleh laah sedap,tapi cheese sauce dy masam giler! again, very-very the masam okayy.eee xsedap betul!!jgn cicah tauk.klau cicah,mmg kne prepare lar mineral water,sumpah masam!!EUW,hhaha


yang ni saye bg 5star okayy!sumpah sedap giler2,melting masuk dlam mulut,HAHA.keras ditangan,cair di mulut tauk! lawa choclate cake,dlam dier panas,mmg hot klau makan,hahah

erm,ingatkan first time makan domino nih sedap,rupanya tak sedapp larh!!sebab lpas habis jer aku mkan sume domino nih,terus aku sakit perut!again terus jer aku sakit perut!tak tipu2,tah knp,mmg xsedap la first time makan bnde alah nii.smpi 2hari masuk keluar toilet,hah perit

p/s: PIZZA HUT lagi sedapp laah kann2!!haa ummi saye baru balik dr langkawi,die dpat 5 voucher free mkan dkat kfc or pizza.so kene choice.then?apa lg pizza jum pah ni!

Post a Comment