no right click

Tuesday, May 17, 2011

chubby for 4 months !

menarik tak tajuk entry i ni ? hahaha . ok jgn terkesima yer. haa, kann lastweek ummi dgn daddy bru balek dr langkawi, so inilah hadiah utk anak2 tersayang dier. penyayang kan ummi saya? hahah ( dalam hati cakap, takder banyak lgi ker smpi boleh masukkan dlam frozen ats tuh? HAHA)

okay, i bukan nak buat iklan atau promo tentang rakyat malaysia yang bnyk kene penyakit obessiti mahupun langkah2 utk diet, ini adalah cara2 untuk anda semua menambahkan sedikit lemak-lemak anda dalam jangka masa yang agak panjang, in around 4 months start from now, hehehe. siapa sangka aku boleh jd tembam balek, tp tak gemok mcm Aizat AF5 dulu laah, haha. and jadi kurus balik mcm skrng? HAHA this is how i spend my king holiday at the home.

kinder bueno-4 kotak besar
coklat daim-2 plastik besar
kisses choc0late-6 plastik besar
caldbury chocolate-10 large , 6 regular
ferrero rocher-6 boxes
snickers bar-1 big plastic
loacker noir orange and coconut-8 boxes
and inilah gambar kesuluruhannya,haha
abaikan ikan kering, mentega, sotong, susu and etc
fokuskan kepada coklat2 itu sahaja !!

p/s: hahahah aku tak takut laah jadi gemok, tapi ada aku kesah (AAK). i still boleh maintain lg laah, well i'm just chocoholic, HAHA

Post a Comment