no right click

Sunday, February 20, 2011

charity work;

pada hari semalam,19 feb saya ada misi di kg seri medan,parit sulong,batu pahat Johor.misi ini dinamakan apaertah as well as kerja2 amal jelah yg boleh i bayangkan.so these is my first time buat2 aktiviti publisiti semacam ni,HAHA.

nampak tak dato tu?bukan yg pkai bju kurung tu.itu mkcik canteen jeh.hehehe
sblah knan dy.beliau adlah YB parlimen parit sulong a.k.a YB DATO NORAINI BTE AHMAD.eh die ad blog tau,so org johor follow yeah.she's very sociable and easy going.
klau ad contest pencarian jejaka semasa, i nak masuk laah!HAHA
okay ini kerja2 mebersihkan dan mengelap tingkap berkulat-kulat.euww

hebat tak?berbakat kann?HAHA.kau ada?
actually ini pon first time gak mengecat.so mmg menyerlah lar aku,hehe


xpndai pon main bende alah ni.eh saxophone kann?
org2 sinar pon dtg,pon boleh enter frame skaly.heheh
jgn lupe beli surat khabar sinar next week okeh!!
haa ini lagi power,kau mampu buat x?HAHA
berswimmimg at the pool,
ini raksakser hijau yep.ad dkat kukup golf resort,HAHA

at last,kene laah balik kolej semula.

so conclusion is,i dpat belajar cara2 mengecat rumah,mngelap tingkap berkulat2,kikis2 dinding,main saxophone,lompat2 dlam air.haha

p/s: anybody ad tak fesbuk YB DATO parlimen parit sulong tuh?

Post a Comment