no right click

Sunday, January 30, 2011

sweet puzzle.

if die tanye: "lawa ke budak pompuan tu?"
means: siape yg paling lawa? i ke, bdak pompuan tu?

if die tanye: "you dah makan ke belum?"
means: jum pi makan. lapar ni!

if die ckap: "lawa-lawa la baju kat sini, yek."
means: belikanlah untuk i.

if die ckap: "letihnya hari ni. mane nak masak, basuh kain-baju lagi..."
means: kita makan kat luar jelah. lepas tu, tolong basuh kain-baju sekali, yek.

if die ckap: "i suka berkawan dengan you. you baik, memahami blablabla..."
means: hish... i rase mcm minat sesangat kat you la... rase mcm nak jadi awek you je.

if die tanye: "you pernah tak teringatkan awek you yang dulu?"
means: kalau nak gaduh, kalau berani sangat, sebut la nama dia depan aku.

if die ckap: "i sanggup berkorban demi kebahagiaan you."
means: hamboih! aku kena berkorban.habih, hangpa dua ekoq gak yang seronok.

p/s: guys, kalau perempuan cakap macam ni, so korang kena paham2 la apa yg dorang maksudkan ye. perempuan ni penuh dgn ayat2 yg tersurat dan tersirat.well,perempuan kan.

Post a Comment