no right click

Saturday, November 13, 2010

800/1 listening paper.

malaysian university english test(MUET) tahun ni mmg baik sgt sbb bg soalan yg agak senang ke mencabar tah.eh itu paper 4 saje lahh.plus paper speaking ak mmg lucky dpat tajuk how to attract urban people to the rural place.bersyukurlah jugak.tapikan paper listening dgn reading susah wooah.siap examiner tu ckap lagi,
"i know this is the difficult part right, because of you do not born in english"
memang tak menahan hbis dgr statement die,haha.lagi stu die buat instruction bru for those muslim yg pkai tdung tu,jgn ttupkan telinga anda ya dgn tdung,hahah.kelakar gila examiner ni kan.
the question is; in an arrange marriage, the choice of a husband or wife is made by parents or elders.what do you think of this practice in today's society?discuss.
ak mmg spend habis lah 50 minutes and above kat sini,nmpk mmg btul taksub ak tuh,haha
tapi bukan desperate lg nak berkahwin okay.
paper listening lagi lah,mcm haramm jeh ak dgr.mcm nk repeat je,tp blasah sajee,hehe

p/s:lihat brp rmai lg yg menyampah dgn muet thun ni,ahahhah

Post a Comment